Laman Sosialku..

Kalau rasa2 nak add saya tu..
sila la jangan segan ye..

kalau lambat approve tu maklum le..
BZ..
hahaks..
SELAMAT MENCUBA..
bubai..

Selasa, 25 Oktober 2011

KENANGAN DI SMKBJ..

tergerak dalam hati mau tulis sal peristiwa2 yg berlaku kat sekolah ni..
Sekolah Menengah Kebangsaan Bukit Jawa a.k.a Java Hill High School..
banyak perkara yang menarik sepanjang aku belajar disana..
malas nak cite banyak..
kite imbau kembali ngan ilustrasi gambar2 dibawah..

model-model (EX-MODEL) pasukan rumah delima yang merah menyala..
sekarang dah pencen..
sebab dorang sedar yang dorang dah tua..

tenang setenang warnanya..
hijaunya baiduri umpama yang ada dalam gambar ni..
si MISI (nurse) & si PROJEK MENEJA (manager)..

pasukan Fairuz yang muncul umpama cahaya berlian..
elegan gitu..

 OOoopss!!
terUPLOAD la plak gmbr ni..
banyak2 tugas yang ada..
maskot jugak ak dapat..
haish!!
memalukan btol..
**prasan x ad monyet kat handle basikal..
kebas beskal pakguard..
wah topi dia..
macam muncung itik..
eh3..
epi pon ada!!
bulat cupo buah gomak tu..
hahaks..

ALLAHUAKBAR!!
mat zain ngan gaya patriotiknya
(yang xboleh bla)..
ensemnye..
anop sapow niew??
hahaks..

tokey Apih, Azyana dadah n Nani ngokngek..
kenangan member2 di Dataran Kok Lanas..
sempena karnival ape tah..
lupa..
tgok balik gmbr ni lawak la pulak..
muka CHILDISH..
hahaks..
jom gelak..
ni time kelas tambahan malam subjek sejarah oleh cgu Khirulthzam..
dorang ni bukan nk study sgt tp dtg kelas nak posing2..
gedik sangat..
wat spekulasi sendiri lak..
ni time zaman kegemilangan 6AC..

banyak2 gambar yang ad..
ni la gambar yang terbaik pernah ak post..
hahaks..
ni bukan calang2 gambar ok..
ni pelari pecut yang terpantas pernah JAVA HILL ad dalam sejarah..
korang pernah tengok Usain Bolt x??
dulu usain tu penah curik duit dia..
tapi mat apih dapat kejar usain..
MOTIFNYA: boleh bayangkan x betapa lajunya dia ni lari..

hahaks..
gelak la dulu..
mendayung pun tah kemana..
lawak2..
nothing to say..

pendekar baiduri..
sekarang telah pupus..

 
ayoh!!
kayoh lagi.. kayoh lagi.. kayoh lagi..

2 ulasan:

nuwaira berkata...

rindunyo ko smkbj....

alyff berkata...

tau xpe..
;[)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

U Follow I, I Follow U Balik..