Laman Sosialku..

Kalau rasa2 nak add saya tu..
sila la jangan segan ye..

kalau lambat approve tu maklum le..
BZ..
hahaks..
SELAMAT MENCUBA..
bubai..

Rabu, 21 Oktober 2009

Raya 09

video

sempena ngan raya hari tu, aku nak DISTRIBUTE video ni dalam blog..
kenangan INDAH bersama keluarga & sanak-saudara yang ku sayangi..
aku letak ni pun sebab aku rase memang patut pun..
senang la sikit..
x payah la ak
u cari video ni dalam file..
juz bukak blog je kalau nak bukak..


Ini merupakan keluarga aku..
gambar COUPLE tu ialah mak & ayah aku yang paling disayangi didunia dan merupakan IBUBAPA TERBAIK didunia..
gambar kecil tu bersama adik-beradik aku..
disebabkan aku anak bongsu..
jadi mereka ialah abang-abang dan juga kakak-kakak aku..


Ini adalah satu-satunya nenek yang aku ada..
Dikenali juga sebagai NENEK IT kerana kepakaran IT yang dimiliki oleh beliau..
merupakan pemegang WORLD RECORD GUINNESS sebagai pengguna laptop tertua didunia..
bangga aku sebagai cucunya..
hahaha..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

U Follow I, I Follow U Balik..