Laman Sosialku..

Kalau rasa2 nak add saya tu..
sila la jangan segan ye..

kalau lambat approve tu maklum le..
BZ..
hahaks..
SELAMAT MENCUBA..
bubai..

Khamis, 25 November 2010

Hasil Ciptaan Sendiri..

disini aku nak share sedikit hasil fotografi aku sebagai beginner..
walau xlawa, xcantik & xpape..
tp aku tetap bangga ngan apa yang aku hasilkan & nk tunjukkan kt korang sume..
ni adalah 6 keping gambar dari koleksi yang aku ada..

TAKE A LOOK!!


gambar ni diambil semasa aku berada di kedai kakak aku..
cahaya ni sebenarnya merupakan cahaya lampu gantung..
unik kan??


ni merupakan salah satu menara Masjid Kristal di Terengganu..
gambar ni diambil secara dekat & mendongak..
blakang tu adalah cahaya matahari..
gambar ni amik lepas solat zohor..


ni bandar Georgetown, Penang..
time ni ada kat atas feri balik ke Seberang Prai time SEM2..
cuti2 ngan senior subjek P.A.T (Politik Asia Tenggara)..


gambar ni diambil waktu pagi lepas subuh..
pencahayaannya memang agak terang & gelap..
sebab cahaya matahari yang belum terbit tinggi lagi..


ni cover kamera aku..
blakang tu handphone aku..
diambil di bilik kat DPP aku..


gambar ni diambil di rumah..
aku terpukau ngan keindahan langit yang belum pernah aku lihat sebelum ni..
dan aku jadikannya sebagai koleksi & kenangan abadi..
apa peandangan korang ngan gambar ni??

sume gambar ni nerupakan hasil asli tanpa sebarang pengubahsuaian..
tanpa menggunakan sebarang perisian editing gambar..
HARAP MAKLUM..
hahaks..

Raptai Konvo UUM ke-23..

disini ak nak berkongsi tentang xtvt yg ak buat di UUM..
setiap xvt tu ad kenangan pahit & manis yang tersendiri..

video
video ni time beratur nk amik makanan untuk melahap..
lapar sangat dh ni..
dari pagi ag xmkn..
nasib baik ak baik time ni..
kalau x, ak cross line jea..
hahaks..


wah3!!
ad DIVA rupanya dlm group ni..
hahaks..
ak lupa nyanyi lagu ape time ni..
tp memang bes r..
sebab suara ak kan sedap..
hahaks..
bersemangat abis time ni..
sume ALL OUT..
time ni blom mkn ag..


lepas abis practise & raptai..
kitorang berkesempatan & amik kesempatan utk bergambar sakan..
this is one of the moments that i've able to catch up the pics..
dari kiri: Alyff, Azlan (a.j @ lan), Nadia (akak), azi..


bersama cikgu koir kesayanganku..
kebaikan beliau sehingga membuatkan kami rasa sangat rapat ngan beliau..
siap panggil abah ag..
mungkin antara byk2 Ko-K di UUM ni..
Ko-K kamilah yang paling mesra ngan cikgu..
terima kasih abah!!


time dah lepas performs..
keesokannya ad ag..
memang penat skit time ni..
dah la time study week..
org len study..
kami melalak..
beshh tahap dewa r..
hahaks..


dia ni junior koir ak..
namanya......... er...... ak lupa la..
hahaks..
member ak cakap yang kami ni cam kembar..
adik-beradik..
cikgu ak pon cakap benda yang sama..
ala..
cikgu pun muke nk sama ngan ak jugak..
ap kisah..
pada penglihatan mata korang la..

ye ke??
tp kisah r..
sebab ALLAH dh buat 7 orang yang muka yang hampir sama..
ye x??

Waktu Cuti Raya Aidilfitri & Aidiladha 2010..

selamat bersua..
mekacih le sebab sudi baca post ni dan jugak mengikuti blog yang xseberapa menarik ni..
dah lama x update blog. biasa la sebab sibuk..
ditambahkan lagi dengan sekarang ni sedang melalui minggu xm (peperiksaan)..
ni pun sebab gap lebih dari 2 mgu..
so, terasa rindu sesangat kat blog ni..
k la..
tanpa ak lupa nak berhenti berceloteh..
jom usha ap yang ak buat time cuti ritu2..
hahaks..
perkara pertama yang ak buat bile balik cuti semestinya lepak2 kat umah dlu..
spent time with family le katekan..
hahaks..

ni antara moments yang sempat dirakam..

ni minah rock yang ala2 Yuna..
kononnye la..
main xpandai pon..
APA KES!!
hahaks..


alahai..
sedapnye tido..
lalala (nyanyi lagu twinkle2 little star's lullaby version)..
mcam2 la ank sedara ak ni..

lepas tu..
pergi berbuka pose ngan member di KB..
merangkap sambut besdei YET..
cian dia..
xpe la..
skali skala le katakan..
xgitu yet nye??
hahaks..
lawak bunyi ayat di atas ni..
nk gelak skali ag la..
hahaks..
tengok la die tu..
cam muke kebulur jek..
hahaks..
eh3!!
baru ak prasan!!
dorang berdua ni sesuai sesangat..
macam pinang digilis-gilis..
hahaks..

time ni, pose masih berbaki kurang dari 5 hari saje..
kononnye nk berbuka kt hotel..
tp malang menimpa kami sebab tempahan dh penuh di semua hotel..
dah la time tu kol 6petang..
tanpa berlengah lagi, hafiz the driver memandu dengan sepantas kilat membawa kami berbuka di CHICKEN RICE SHOP di tepi sungai Kelantan..
tu pun kene tunggu kol8 malam..
sebab penuh..
kami terpaksa mengalas perut ngan makan ABC jea..
KESIANNYA KAMI..

sambil menunggu makanan yang dipesan..
ni la muka2 lapar..
hahaks..
(kata diri sendiri)..


ni la mee kari kami yang begitu DELICIOUSO..

kami sebagai member FRIENDS FOREVER telah berpakat nak pergi round2 di sekitar Terengganu..
mastermindnye ad kat dalam gambar tu..
yang dok kat tengah..
drivernya xlain & xbukan ialah Quek..
kameraman & videoman ialah aku..
penyerinye ialah yet..
hahaks..

moments in PANTAI BATU BUROK..
sekitar jam 12.00 tgh..
makanan diSPONSOR oleh kami sume..
beshh!!


Masjid Kristal yang gah & menawan..
sungguh indah..
selain tu, kami jugak pergi ke Marang, Masjid Terapung..
stadium runtuh, airport..
banyak lagi la..
malas ak nk tulis byak2..
nanti korang jeles lak..
hahaks..


aku sedang menjalankan tugas aku..
sekitar di Masjid kristal..
ada gaya x??
hahaks..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

U Follow I, I Follow U Balik..