Laman Sosialku..

Kalau rasa2 nak add saya tu..
sila la jangan segan ye..

kalau lambat approve tu maklum le..
BZ..
hahaks..
SELAMAT MENCUBA..
bubai..

Sabtu, 17 Oktober 2009

Alyff - Lost

video
video ni nyanyian semula oleh aku yang mana penyanyi asalnya MICHAEL BUBLE - LOST..
suara aku persis suara dia.. ye la.. dia yang MIMIC suara aku.. suara aku kan memang STAR, GEMPAK lagi DIVA..
hak kahak ahaks..
jangan la x terima hakikat plak yang aku ni memang D' BEST OF ALL..
korang dengar la sendiri..

video
ha.. korang mesti tertanya-tanya sape ni??
ni ahli kumpulan DIVA keempat kami yang terunggul dunia..
hak kahak ahaks..
korang mesti tengok video ni..
dan korang akan tau nape dia dapat jadi ahli kumpulan kami..
owh ye.. lupe nak bagitau korang namanya..
dia ialah RoBritneyBot..
video ni gak time dia tengah nyanyi lagu "Hit Me Baby One More Time"..

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

banggo aku kena mu... hahaha.. mu meme bengong!!!

shedalis berkata...

eleh..imitate je lebih..
hahahah..
btw,sounds cool even its not your voice..
x leh bla...huhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

U Follow I, I Follow U Balik..